Mer om oss

Växjö är en underbar stad att vistas i under våren, sommaren och hösten men denna stad erbjuder även mycket under vinterhalvåret för den som söker efter en destination att resa till på vintern.

Vi kommer på denna hemsida att koncentrera oss till mesta del tipsa om hotellen i Växjö men vi kommer även skriva om kultur och sevärdheter som man bör uppleva vid sin vistelse i Växjö. Att bara ligga på hotellet hela dagarna kan skönt men mycket av avkopplingen är ju att få uppleva lite nya saker så som mysiga restauranger och caféer.

Vi kommer därför även tipsa om vilka caféer och restauranger du bör besöka när du väl är i Växjö och vi kommer även skriva om lite shoppingtips så att du kan göra några intressanta fynd på resan.

Oftast är städer som Växjö en perfekt weekendstad att resa till men Växjö har så pass mycket att erbjuda sina besökare så en vecka i denna stad är inga problem för den som söker en semesterdestination att tillbringa en längre tid i.

Ett besök i Växjö går inte att ångra.

1000länkar.com - gratis länkkatalog SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg