PM & Vänner Hotel

Pris från: 1500:-

Boka nu


PM & Vänner Hotel

Söker du ett hypermodernt hotell så är det PM & Vänner Hotel du ska bo på och här finner du allt du kan tänka dig när det kommer till en modernkänsla som saknar motstycke. PM & Vänner Hotel har verkligen skapat nya ramar för hotellbranschen med sitt eleganta stick med sin moderna inredning i form av t.ex. badrum i kalksten eller varför inte specialbeställda vinglas att sippra vin från.

Detta är inget hotell för den som söker något enklare att bo på utan detta hotellet är mer för någon som verkligen vill fira något t.ex. bröllopsnatt eller dylikt.

På PM & Vänner finner du deras nya salong Le Lac som erbjuder Växsjös mest kompletta utbud av olika kroppsbehandlingar så som frisör, hudbehandling, makeupartist, massagebehandling och så klart spabehandling.

En miljö som även kan få den mest stressade till att slappna av.

Med några sekunder i hissen når du PM & Vänners takterrass där du finner både pool och japanskt bad med bastu för den som känner för ett skönt dopp utan att behöva lämna hotellet.

Sugen på något gott vin? PM & Vänner har ett av Europas största vinkällare med över 3000 olika viner från alla möjliga årgångar att välja från. Denna vinkällare har även tilldelats flera priser i diverse olika vintidningar och 2014 fick den "Årets vinupplevelse" i tidningen Wine Spectator.

Ett hotell som saknar motstycke!Se Karta


karta