Elite Stadshotellet Växjö

Pris från: 850:-

Boka nu


Elite Stadshotell

Söker du ett riktigt lyxigt och centralt hotell i Växjö är Elite Stadshotell det bästa valet och med bara 80 meter till centrum kommer du snabbt in för att uppleva Växjös livliga kärna. För den som anländer med bil finns det en parkering precis utanför att använda sig av men kommer du med buss eller tåg finns hotellet bara 100 meter från stationen.

Elite Stadshotell kan uppfattas som lite pampigt men för de flesta besökare är detta ett riktigt mysigt och trevligt hotell att bo på när lite lyxighet eftersöks till t.ex. en romantisk weekend eller dylikt. Roomservice är också något Elite Stadshotell har satsat hårt på med service alla dagar i veckan fram till klockan 22:00 och för den som även söker efter tvättservice finns det att använda.

Elite Stadshotell har även arrangerat många bröllop samt födelsedagsfester så är det något du söker kan vi varmt rekommendera detta hotell. Med dessa evenemang finns det även hjälp att söka via hotellpersonalen som hjälper dig att planera ditt bröllop eller ditt kalas. Salarna som används till dessa typer av evenemang är väldigt vackra och har en pampig inredning med en aura som verkligen förmedlar historia men även alla dessa fester som har varit i dessa utrymmen under 150år.

På hotellet finner du Lagerlunden Bistro & Bar som serverar alkoholhaltiga drycker med god klassik mat men detta hotell erbjuder även nattklubb med namnet Grace som öppnar när mörkret anländer.Se Karta


karta